Ποιες είναι οι ασφαλιστικές με τη μεγαλύτερη αξία επωνυμίας;

Ποιες είναι οι ασφαλιστικές με τη μεγαλύτερη αξία επωνυμίας;

Ποιες είναι οι ασφαλιστικές με τη μεγαλύτερη αξία επωνυμίας;

27 ασφαλιστικές εταιρίες περιέχονται στην λίστα με τις 500 κορυφαίες επωνυμίες που δημοσίευσε η συμβουλευτική εταιρία Brand Finance (δείτε εδώ την έκθεση). 

Ειδικότερα, στις πρώτες 100 θέσεις φιγουράρουν δύο ασφαλιστικές εταιρίες: η κινεζική Ping An Insurance, η οποία με αξία επωνυμίας $16,3 δισ. κατέλαβε την 79η θέση, σημειώνοντας άλμα 29% σε σχέση με πέρυσι, και η γερμανική Allianz, η οποία βρέθηκε στην 85η θέση με την αξία της επωνυμίας της να αγγίζει τα $15,1 δισ.

Οι επωνυμίες αξιολογούνται αρχικά ώστε να προσδιοριστεί η δύναμη / αντοχή τους (με βάση παράγοντες όπως είναι οι επενδύσεις στο μάρκετινγκ, η οικειότητα, η πίστη, η ικανοποίηση του προσωπικού και η εταιρική φήμη). Η δύναμη της επωνυμίας προσδιορίζει τι ποσοστό από τα κέρδη της εταιρίας οφείλεται στην επωνυμία.

Στην πρώτη θέση της λίστας βρίσκεται η Google. Ακολουθούν η Apple στη δεύτερη θέση, η Amazon.com στην τρίτη, η AT&T στην τέταρτη ενώ η πεντάδα κλείνει με την Microsoft.

Άλλες ασφαλιστικές εταιρίες που περιλαμβάνονται στη λίστα και δραστηριοποιούνται και στην Ελλάδα, είναι η AXA στη θέση 148, η MetLife στη θέση 231, η AIG στη θέση 295 και η Generali στη θέση 301.

Δείτε την κατάταξη των ασφαλιστικών εταιριών που εμπεριέχονται στη λίστα:

Ασφαλιστικές εταιρίες

Δείτε την κατάταξη των εταιριών που προσφέρουν υπηρεσίες υγείας:

Εταιρίες που προσφέρουν υπηρεσίες υγείας

 

 

Source: nextdeal